GlitterGolf

Wie wil jij verrassen
met een drive in feest?

Verras een vriend, familie of collega thuis

Wil je ook iemand op een unieke manier verrassen? GlitterGolf en Flexcitement maken het nu mogelijk!

Een jarige job, geslaagde, moeder, vader of collega wordt verrast met zijn/haar meest favoriete nummers tijdens een klein feestje voor de deur. Op gepaste afstand zorgen we zo voor een speciale herinnering in deze corona tijd. Eventueel kunnen we ook een zanger(es) of live muzikant meenemen voor extra feest!

House Opa Johan verrast door 'festival'-gevoel

Door de coronacrisis moet ook House Opa Johan alle zomerfestivals missen. Met DJ Flexy Frank brachten we deze dansende legende een huisbezoek én 20 minuten de muziek die hij zo mist. Hopelijk helpt deze verrassing hem in goede gezondheid door de rest van de coronatijd!

Wil je zien hoe Johan genoot van zijn thuisoptreden? Geniet dan van de video's van NH Nieuws en Powned of lees het artikel in het Haarlems Dagblad.

Wil je meer weten?
We bellen je graag om meer te vertellen!

Je naam en telefoonnummer worden per e-mail aan ons verzonden. Op verzoek kunnen we de e-mail met je gegevens verwijderen.

Zij werden al verrast


Wil jij ook iemand verrassen?

Via onderstaand formulier kun je meer informatie of direct een offerte aanvragen. De aanvraag is geheel vrijblijvend. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden en kosten te bespreken, waarna je kunt beslissen of je het verrassingsoptreden wel of niet wilt laten plaatsvinden.

Je gegevens worden per e-mail aan ons verzonden. Op verzoek kunnen we de e-mail en eventueel navolgende correspondentie verwijderen.

Contactgegevens

GlitterGolf is een concept van KES music.
De huisbezoeken zijn in samenwerking met Flexcitement.

KES music
Wouter van Kesteren

0642129315

Flexcitement
Frank Böhm